20 års erfaring i branchen​

Telefon:

40 40 80 41

E-mail:

snedker@svendsen.dk

​indbyggede skabe til alle mål

Har du brug for nye skabe, har Snedker Svendsen i Vordingborg mere end 20 års erfaring på området med speciale i køkkener, vi har kunder fra Mern, Præstø og andre steder i Sydsjælland. Vi har monteret det meste, både inden for køkkenskabe, garderobeskabe og for eksempel  indbyggede skabe til bryggers og entré.

Ind i mellem passer modulerne ikke helt til rummet. Her kan vi naturligvis lave låger og skabe efter mål, hvor vi selv tegner og måler op, så du får et flot og ensartet resultat – og samtidig udnytter al pladsen i rummet effektivt med indbyggede skabe. 

De bedste resultater kommer af godt håndværk​

Med vores store erfaring kan vi også rådgive dig om de mange muligheder inden for indbyggede skabe, så du er sikker på at få det bedst mulige resultat. Vi kan præsentere forskellige muligheder, inspirere med både de nyeste ting og kendte løsninger samt ikke mindst vejlede om valg af materialer, for vi går op i at kvaliteten er i højsædet.

Derfor har vi i mange år i forbindelse med indbyggede skabe og andet, arbejdet sammen med det danske firma OT Skabe A/S, der laver solide løsninger, vi som håndværkere kan stå inde for. Vi har arbejdet med mange modeller, og det er vores erfaring, at de bedste resultater og den flotte og holdbare finish hænger uløseligt sammen med materialernes kvalitet.

Hør mere om indbyggede skabe

Vi vil gerne sikre dig den bedst mulige oplevelse med dine nye skabe. Derfor går vi ikke bare op i kvalitet og håndværk, men også op i at give en god service. Du får sikkerhed for, at vi overholder alle aftaler, for det er en æressag for os.

Kontakt os på telefon 40 40 80 41 eller snedker@svendsen.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Spørgsmål eller brug for mere information?

Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kontaktinformation

Snedker Svendsen

Erantisvej 3

4760 Vordingborg

Telefon: 40 40 80 41

snedker@svendsen.dk

CVR: 17941682

Samarbejdspartnere