20 års erfaring i branchen​

Telefon:

40 40 80 41

E-mail:

snedker@svendsen.dk

​montering af køkken med over 20 års erfaring

Hvis du overvejer et nyt køkken, eller at friske det gamle op, så tag fat i Snedker Svendsen. Vi har over 20 års erfaring med montering af køkken, og eksempelvis lave tilpassede låger og skabe efter mål.

Derfor kan vi også hurtigt rådgive dig om de mange muligheder og materialer, der findes. Vi kan både præsentere dig for de nyeste, og de løsninger vores kunder har efterspurgt i mange år. Dermed kan du selv vælge, præcis hvordan dit køkken skal være.

Vi er specialister i montering af køkken

En del af opgaven er også at finde den rette kvalitet til dit køkken, så du kan nyde godt af det i mange år. Vi anbefaler altid gode kvalitetsmaterialer, dels holder de længere, og de er bedre at montere, så du får et flot resultat.

Det er også derfor vi i mange år har samarbejdet med det danske køkkenfirma OT Skabe A/S. Her får vi kvalitet til de rigtige penge.

Vi kan naturligvis leverer alle produkter i forbindelse med montering af køkken, og skal noget specialfremstilles, tegner og måler vi også op, så det samlede resultat fremstår flot og ensartet.

Når dit køkken skal være godt håndværk

Når du kigger på dit køkken om 10 år, vil vi jo gerne have, at du tænker på den gode kvalitet og effektive håndværk. Det sætter vi en stor ære i. Men du skal helst også huske vores service, for den er lige så vigtig for os. Vi overholder altid alle aftaler, for det hører med til det professionelle håndværk.

Så har du brug for en pålidelig snedker til montering af køkken i området omkring Vordingborg, Mern og Præstø, er du altid velkommen på telefon 40 40 80 41 eller snedker@svendsen.dk.

Spørgsmål eller brug for mere information?

Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kontaktinformation

Snedker Svendsen

Erantisvej 3

4760 Vordingborg

Telefon: 40 40 80 41

snedker@svendsen.dk

CVR: 17941682

Samarbejdspartnere