20 års erfaring i branchen​

Telefon:

40 40 80 41

E-mail:

snedker@svendsen.dk

​Udskiftning af Vinduer og døre er en god investering

Overvejer du at udskifte vinduer og døre? Eller vil du høre, om de nuværende kan repareres? Så tag fat i Snedker Svendsen i Vordingborg, vi har kunder fra Mern, Præstø og andre steder i Sydsjælland. Vi har stor erfaring med montering af vinduer og døre, og kan rådgive dig, så du får det resultat, der passer dig, dit budget og dine behov bedst.

I dag kan man opnå store energibesparelser ved at udskifte vinduer og døre, fordi produkterne er optimeret til at holde på varmen. Du kan for eksempel få energivenlige tre-lags vinduer, der både sikrer dig mod træk og kulde, holder varmen inde og en stor del af støjen ude.

Vi sørger naturligvis for at holde dig orienteret om de nyeste muligheder, så du får det bedste resultat.

Der står kvalitet bag udskiftning af vinduer og døre

Det er en investering at udskifte vinduer og døre, men det kan svare sig at gå efter den rette kvalitet. Især i forhold til at energioptimere.

Du kan bruge vores mange års erfaring fra andre projekter i Vordingborg og Præstø-området til at sikre den optimale kvalitet. Vi har arbejdet meget med døre og vinduer fra KPK, og vil klart anbefale deres kvalitet.

Dine vinduer og døre skal holde – ligesom vores aftaler

Det er ingen hemmelighed, at vi sætter en ære i altid at levere god kvalitet og godt håndværk. Det handler naturligvis om et flot resultat med pæn finish, men også om at du får en god kundeoplevelse.

Derfor overholder vi altid alle de indgåede aftaler, og der er aldrig tvivl om for eksempel ansvar eller tidsfrister. Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre, så kontakt os på telefon 40 40 80 41 eller snedker@svendsen.dk.

Spørgsmål eller brug for mere information?

Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kontaktinformation

Snedker Svendsen

Erantisvej 3

4760 Vordingborg

Telefon: 40 40 80 41

snedker@svendsen.dk

CVR: 17941682

Samarbejdspartnere